Ve sklenici rozmačkejte jahody a přidejte citronovou šťávu. Přidejte led a zalijte Targa Florio Limonata Maracuja e Mandarino. Pořádně promíchejte. Připravený koktejl ozdobte čerstvými lístky máty.
Do sklenice nalijte citronovou šťávu. Rozmarýn rozehřejte na pánvi, aby se zvýraznila jeho chuť. Sklenici naplňte ledem a zalijte Targa Florio Limonata Arancia. Přidejte teplou snítku rozmarýnu a vše zamíchejte. Na závěr ozdobte pomerančem a rozmarýnem.
Ve sklenici rozmíchejte med a část Targa Florio Limonata Limone, dokud se med úplně nerozpustí. Tymián rozehřejte na pánvi, aby se zvýraznila jeho chuť a poté přidejte do sklenice. Dále přidejte led a dolijte zbývající část Targa Florio Limonata Limone. Promíchejte a na závěr koktejl ozdobte citronem a tymiánem.
Sklenici naplňte ledem a zalijte Targa Florio Tonica Originale do ¾ sklenice. Následně přidejte citronovou šťávu a dolijte studeným espressem. Připravený koktejl ozdobte citronovou kůrou.
Do sklenice vložte lístky bazalky a zalijte je šťávou z grapefruitu. Přidejte led a Targa Florio Tonica Rosa. Zamíchejte a dozdobte grapefruitem a bazalkou.
Do shakeru přidejte zrníčka granátového jablka a rozmačkejte je. Poté přidejte brusinkový džus a protřepejte. Sklenici naplňte ledem a přes sítko přelejte obsah shakeru. Zalijte tonikem Targa Florio Tonica Originale. Chuť nyní vyvažte slaným roztokem nebo mořskou solí a promíchejte. Připravený koktejl ozdobte plátkem citronu.
V shakeru promíchejte jablkový džus s mátou. Přes sítko přelijte do sklenice s ledovými kostkami a zalijte Targa Florio Tonica Ginger. Znova zamíchejte. Na závěr přidejte čerstvé lístky máty a ozdobte zeleným jablkem.
Nejprve si potřebujete připravit cordial – sirup z limetky a okurky. Je to však jednoduché: oloupejte okurku (slupky si nechte, budete je ještě potřebovat), nakrájejte ji na malé kousky a přidejte kůru z limetek. Zasypte třtinovým cukrem a nechte odstát v uzavřené nádobě alespoň hodinu. Pak (po hodině) odšťavte limetky a šťávu přidejte do cordialu. Potom míchejte, dokud se nerozpustí všechen cukr. Odloženou okurkovou slupkou „oblepte“ vnitřní stranu sklenice a naplňte ji ledem. Přidejte 20 ml cordialu a zalijte tonikem Targa Florio Tonica Rosa. Ozdobte dvěma plátky limetky.
Sklenici naplňte ledovými kostkami. Do shakeru nalijte mangový džus a citronovou šťávu. Zamíchejte. Následně přelijte do sklenice, zalijte Targa Florio Limonata Arancia a znovu promíchejte. Ozdobte mátou a kolečkem pomeranče, na kterém opatrně zkaramelizujte třtinový cukr se skořicí.
Ve sklenici rozmačkejte jahody, přidejte mátu a znovu, ale už mírněji, rozmačkejte. Do sklenice přidejte led a vše zalijte Targa Florio Limonata Limone. Nakonec ještě jednou promíchejte a ozdobte jahodou.